Identificare grup țintă

În cadrul proiectului se organizează întâlniri de lucru cu fermierii din Regiunile de Dezvoltare Nord - Est și Sud - Est. Fermierii sunt ținuți la curent cu activitățile desfășurate în cadrul proiectului prin mijloacele de comunicare media.

Prezentarea ofertei de cercetare

În cadrul fiecărei întâlniri de lucru, cercetătorii specialiști vor prezenta principalele domenii de cercetare și portofoliul de servicii oferite în cadrul proiectului.

Colaborarea

Se vor încheia contracte de cercetare cu fermierii din Regiunile de Dezvoltare Nord-Est și Sud-Est.

REZULTATE SELECȚIE PARTENERI - ACTIVITĂȚI TIP B/ C

COMUNICAT SELECȚIE PROIECTE TIP C | RUNDA 1/ APRILIE 2020

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași a selectat primele două proiecte în cadrul apelului de selecție propuneri de proiecte pentru activități de tip C. 

Primii parteneri ai proiectului AGRIECOTEC sunt: ASOCIAȚIA PRODUCĂTORILOR DE PORUMB DIN ROMÂNIA și S.C. TRITICUM S.R.L., care urmează să încheie contractele subsidiare cu organizația noastră de cercetare. 

Descarcă centralizatorul proiectelor

COMUNICAT EVALUARE PROIECT TIP C | RUNDA 2/ IULIE 2020

În perioada 25 iunie – 09 iulie 2020, USAMV Iași a evaluat un nou proiect pentru activități de tip C, propus de S.C. COMPANIA OPREA S.R.L. din Munteni, Județul Galați.

Proiectul de cercetare a fost declarat conform administrativ și eligibil, intrând astfel în etapa următoare de evaluare și selecție. 

Descarcă centralizatorul proiectelor

COMUNICAT SELECȚIE PROIECT TIP C | RUNDA 2/ IULIE 2020

Proiectul de cercetare de tip C, propus de S.C. COMPANIA OPREA S.R.L. din Munteni, județul Galați a fost admis la finanțare, cu un punctaj de 95 puncte. În etapa următoare se va semna contractul subsidiar de prestări servicii.

Descarcă centralizatorul proiectelor

REZULTATE SELECȚIE PARTENERI - ACTIVITĂȚI TIP D

COMUNICAT EVALUARE PROIECT TIP D | RUNDA 1/ IUNIE 2020

În perioada 19 – 25 iunie 2020, USAMV Iași a evaluat primul proiect depus în cadrul apelului de selecție pentru proiecte de tip D – cercetare în colaborare cu întreprinderile. 

Proiectul de colaborare propus de S.C. YXS AVALANA S.R.L. din Iași a fost declarat conform administrativ și eligibil, intrând astfel în etapa următoare de evaluare și selecție. 

 Descarcă centralizatorul proiectelor

COMUNICAT SELECȚIE PROIECT TIP D | RUNDA 1/ IUNIE 2020

USAMV Iași anunță selecția primului proiect de cercetare experimentală în colaborare – activități de tip D, propus de organizația privată de cercetare S.C. YXS AVALANA S.R.L. din Mun. Iași, Jud. Iași.

Contractul subsidiar de tip D va fi semnat de către cele două organizații de cercetare în perioada următoare. 

 Descarcă centralizatorul proiectelor

COMUNICAT EVALUARE PROIECT TIP D | RUNDA 2/ Decembrie 2020

În perioada 17.12.2020 – 05.01.2021, USAMV Iași a evaluat proiectele depuse în cadrul apelului de selecție pentru proiectele de tip D – cercetare în colaborare cu întreprinderile.

Operatorii economici ce au depus proiecte în cadrul apelului de selecție au fost următorii:

  1. S.C. GREEN AGRO SERVICES S.R.L.
  2. S.C. APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS S.R.L.
  3. S.C. AGROMEC DRAGALINA S.A.
  4. S.C. MILEN TECH S.R.L.

Descarcă centralizatorul proiectelor din 04.01.2021

Descarcă centralizatorul proiectelor din 05.01.2021

COMUNICAT EVALUARE PROIECT TIP D | RUNDA 2/ Decembrie 2020

În perioada 30.12.2020 – 11.01.2021, USAMV Iași a evaluat proiectele depuse în cadrul apelului de selecție pentru proiectele de tip D – cercetare în colaborare cu întreprinderile.

Proiectul de colaborare propus, declarat conform din punct de vedere administrativ și eligibil, intrând astfel în etapa următoare de evaluare și selecție, a fost cel depus de SC DICOR LAND SRL – “Cercetări privind eficiența utilizării diferitelor tipuri de sisteme de irigație în agricultură.”

Descarca comunicare eligibilitate 11.01.2021

COMUNICAT SELECȚIE PROIECT TIP D | RUNDA 2 /  DECEMBRIE 2020

USAMV Iași, anunță selecția proiectelor evaluate în RUNDA 2 / DECEMBRIE 2020, în cadrul apelului de selecție pentru proiectele de tip D – cercetare în colaborare cu întreprinderile.

Astfel, puteți consulta lista proiectelor declarate eligibile accesând rubrica din subsol. Contractele subsidiare de tip D vor fi semnate în perioada următoare.

Descarca comunicat evaluare si selecție 20.01.2021

COMUNICAT REZULTAT REEVALUARE ȘI SELECȚIE PROPUNERE DE PROIECT DE TIP D – APEL D.1/ 2020

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași anunță rezultatul procesului de re-evaluare și selecție a propunerii de proiect de tip D, transmisă de către S.C. GREEN AGRO SERVICES S.R.L. în apelul de proiecte 1.D/2020

Descărcați comunicatul privind re-evaluarea conformității si eligibilității
Descărcați comunicatul privind selecția proiectului

COMUNICAT EVALUARE PROIECT TIP C / RUNDA 1 / APRILIE 2021


În perioada 9-12 aprilie 2021, USAMV IAȘI a evaluat un nou proiect pentru activități de tip C, propus de SC AGROTUR SRL din comuna Lunca Banului, județul Vaslui.

Proiectul de cercetare propus a fost declarat conform administrativ și eligibil, intrând astfel în etapa următoare de evaluare și selecție.

Descărcați comunicatul privind evaluarea proiectului

COMUNICAT REZULTATE EVALUARE CONFORMITATE ADMINISTRATIVĂ ȘI ELIGIBILITATE PROPUNERI DE PROIECTE DE TIP C – APEL B.C.1/ 2021


În perioada 29-30 iunie 2021, USV IAȘI a evaluat un nou proiect pentru activități de tip C, propus de SC FARMBĂLȚAȚI SRL din comuna Ion Neculce , sat Războieni, județul Iași.
Proiectul de cercetare propus a fost declarat conform administrativ și eligibil, intrând astfel în etapa următoare de evaluare și selecție.

Descărcați comunicatul privind evaluarea proiectului

COMUNICAT SELECTIE PROIECT TIP C / RUNDA 1 / APRILIE 2021


“Proiectul de cercetare de tip C, propus de SC FARMBĂLȚAȚI SRL din comuna Ion Neculce , sat Războieni, județul Iași a fost admis la finanțare, cu un punctaj de 90 puncte. În etapa următoare se va semna contractul subsidiar de prestări servicii.”
 
Descărcați comunicatul privind evaluarea proiectului

Doriți să deveniți partener în cadrul proiectului?

Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj scurt referitor la activitatea dumneavoastră, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.